گوجهفرنگیهایی مانندرب گوجه گودین روما و دیگر گوجهفرنگیهای به اصطلاح رب، گوشت بیشتر و دانههای کمتری دارند. یعنی آب کمتری هم دارند.
بنابراین، زمان کمتری برای پختن به یک سس غلیظ و دلچسب نیاز دارند و به طور کلی سس بیشتری برای هر گوجه فرنگی (با اندازه مشابه) درست می کنند.
بسیاری از بهترین انواع سس و خمیر، بلند و کشیده هستند، نه کوتاه و پهن. روش راه های زیادی برای تهیه رب گوجه فرنگی وجود دارد. برخی از افراد ترجیح میدهند قبل از شروع، گوجهفرنگیها را پوست کنده و دانهریز کنند.
برخی دیگر ترجیح می دهند پوست و دانه ها را رها کنند و همه چیز را با هم بپزند. من راه خود را برای انجام سریع و آسان فرآیند پیدا کرده امدر حالی که من قبل از درست کردن سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی، پوست همه گوجه فرنگی ها را جدا می کردم، متوجه شدم که خیلی بیشتر از روشی که اکنون انجام می دهم طول کشید.حالا گوجه ها رو آبکشی می کنم و ریز خرد می کنم. سپس آنها را در مخلوط کن مخلوط می کنم و سپس دانه ها و پوست آن را صاف می کنم. می توانید از صافی مشبک یا آسیاب مواد غذایی استفاده کنید تا به راحتی آنها را جدا کنید و سس یا خمیری یکدستی به دست آورید.
در فر، یکی از پایین ترین تنظیمات دما را انتخاب کنید و اگر آن گزینه را دارید، تنظیم همرفت (پنکه) را روشن کنید. برخی از افراد دوست دارند فر را کمی باز بگذارند تا بخار خارج شود، اما من این کار را ضروری ندیدم.
گاهی اوقات از یک کاردک برای خراش دادن تابه استفاده کنید و رب را هم بزنید. ادامه دهید تا به قوام دلخواه برسید.
غلیظ کردن رب گوجه فرنگی در فر یا آهسته پز ممکن است کندتر باشد، اما با استفاده از این روش ها راحت تر از سوختن رب جلوگیری می شود.
(خمیر شما در طول فرآیند نیاز به توجه زیادی ندارد.) با این حال، استفاده از این گزینهها بیخطا نیست. شما هنوز هم باید مراقب باشید که وقتی غلیظ می شود، برای جلوگیری از سوختن.
ذخیره سازی عمر مفید رب گوجهفرنگی به دلیل محتوای کم آب، مدت بیشتری نسبت به سس گوجهفرنگی باقی میماند. مدت زمان نگهداری آن بستگی به مقدار آب باقیمانده در خمیر شما دارد. یک خمیر با مایع بیشتر احتمالاً فقط حدود 7.10 روز باقی می ماند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.