با سس فرانسوی تک نفره دیگر نگران لکه های مبل نباشید

دستور تهیه سس فرانسوی، مواد لازم
هنگام تهیه سس، فرانسوی ها شاعران واقعی هستند و گفته می شود حتی از این دو ماده می توانند حدود ده سس مختلف بپزند و جای تعجب نیست که چنین تنوعی در غذاهای فرانسوی وجود دارد.

دستور العمل های آنها در طول نسل ها آشتی داده شده است و همه سس ها در این غذاهای فرانسوی بیش از 3000 سس دارند، دستور العمل ها به راحتی پیدا می شوند اما اگر طبقه بندی شوند به دو دسته تقسیم می شوند:

سس های تند فرانسوی بیشتر از سرد هستند.

همه می توانند طرز تهیه غذاها را بیاموزند، اما توانایی تهیه سس فرانسوی تک نفره واقعی به همه داده نمی شود و این می تواند هم یک سس مستقل و هم پایه ای برای بسیاری دیگر باشد که با گوشت و سبزیجات سرو می شود.

بر اساس آن، حتی می توانید سس برای غذاهای شیرین درست کنید.

سس فرانسوی تک نفره

برای سس به این مواد نیاز دارید:

کره – 0.25 بسته؛
آرد – 20 گرم؛
250 میلی لیتر از هر آبگوشت و آنها را می توان با سوپ سبزیجات، قارچ یا آب سرد جایگزین کرد.
نمک، فلفل – به مزه.
در تابه ای نیمی از کره را آب کرده و آرد را تفت دهید و باید سرخ شود تا طلایی شود و کاملا به روغن بیفتد.
مقدار کمی مایع را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله ایجاد نشود.
سپس ادویه های لازم را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
در انتها کره خرد شده را اضافه کرده و جوشیدن را متوقف کنید.
این سس که به این ترتیب تهیه می شود در غذاهای سبزیجات سرو می شود.

بر اساس این سس رایج فرانسوی، سس بشامل تهیه می شود.

این یکی از راحت ترین سس های خانگی است که یکی از 5 سس “مادر” محسوب می شود و او صبر خواهد کرد، زیرا، با وجود سادگی ظاهری پخت و پز، حداقل 40-45 دقیقه طول می کشد.

یک تابه یا قابلمه با دیواره های ضخیم؛
مخلوط کن یا همزن؛
500 میلی لیتر شیر سرد؛
1 قاشق، یک قاشق غذاخوری کره؛
2 قاشق، قاشق بدون نوک آرد؛
نمک، فلفل سفید تازه آسیاب شده، جوز هندی.